|

Здравейте!

Търговска верига "Дар" се състои от осем магазина в София. Първият от магазините стартира през 1991г в квартал "Надежда". Сега общата застроена площ на магазините е 3800кв.м., а търговската площ е 2100кв.м. Централният ни офис е с площ около 300кв.м. Клиентите на нашите магазини за един ден са около 11 000, като само през двата най-големи минават по над 2000. При нас може да закупите висококачествени стоки на български и чужди производители. В пет от магазините има топли точки с готова храна. Ние имаме дългогодишен опит в търговията и обслужването, което прави пазаруването при нас истинско удоволствие. На този сайт ще намерите актуална информация за промоционалните активности и новостите в нашите обекти. Възползвайте се от възможността да ни изпратите мнението си за нас. Споделяйте предложения или подайте сигнал за нередност, използвайки електронната поща или тeлeфoн. От раздел "Брошура" може да видите или изтеглите нашите актуални предложения. Ако не сте били наш клиент и не знаете къде може да ни намерите, проверете раздел "Магазини".

Седмица на...

Лоялна програма
ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ

Уважаеми клиенти,

Във връзка с въведеното извънредно положение в РБългария и разпорежданията на Националния кризисен щаб, ТВ „ДАР“ въведе временно ограничение в броя клиенти, които пазаруват едновременно в търговските зали на магазините от Веригата, с цел избягване струпването на хора.

На входа на всеки магазин има информационна табела за максималния брой хора за съответния обект.

Молим за извинение, че ще трябва да изчакате!

Молим, при изчакването ви пред магазина, при пазаруване на секторите и щандовете в търговска зала и при заплащането на покупките Ви на касата, да спазвате дистанция от останалите клиенти от минимум 2 (два) метра!

Благодарим Ви, че проявявате отговорност и се грижите за Вашето здраве и за здравето на нашите служители и клиенти!

ТВ „ДАР“

Мерки в ТВ ДАР.
Правила за организация и функциониране на система за платено паркиране на паркинг към супермаркет "ДАР" на адрес: гр.София, ул."Луи Айер" № 36

Политика за поверителност и защита на личните данни